dinsdag 22 september 2009

Nog versterking van de ploeg


Sommige dingen laten zich niet verklaren. Mens ontmoet mens en je weet dat je daar een vervolg kan aan breien. Je maakt een praatje, dat praatje blijft duren en voor je't weet heb je de start van alweer een nieuw verhaal.
Volgende week gooien we opnieuw al onze breinen op een hoop in een brainstorm. We hopen dat Anneke Boelaerts daar kan bij zijn. Weet je wat? Ik bel eens om te vragen: " doe je mee?"


Anneke vroeg ook informatie over "Dag maan".
Dag Maan is een uitgave van Pantalone.
Kunstenhuis Pantalone streeft naar een synergie tussen muziek, woord en beeld. Bezieler is Filip Bral. Dit boekje met hele mooie tekeningen van Axel Jacobs vergezelde een theatervoorstelling van Pantalone: klassieke muziek, beeld en theater werden met elkaar verweven. Het gaat over een heel bijzondere vriendschap tussen Anton en de maan."Daaaaag maan" roept Anton als hij naar huis gaat en de maan niet kan meenemen. Maar de maan wil niet wijken, hoe hard hij ook roept..
Bedoeld voor kinderen vanaf 2 jaar. Maar natuurlijk is het zo dat leeftijd nooit een rol speelt: boeken, beelden, theater, muziek,... zijn dragers van poëzie en zijn er voor wie bereid is zich te laten ontroeren.

1 opmerking:

Anoniem zei

De voorstelling Dag Maan is supper. Mijn dochter heeft het er nog dagelijks over. We hebben daarom nu het boek+dvd besteld.

Oma gaat de ruimte in


  © Blogger templates Inspiration by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP