vrijdag 29 januari 2010

En weer een nieuwe fase ...


Zo. We zijn weer goed en wel begonnen aan een nieuw kalenderjaar, met meetings en een druk werkschema en vooral: nieuwe imput.
We krijgen versterking van VOKA-medewerkers. Tijl, onze JWR-man trekt nu ook bovenop zijn astronautenpak ook een vliegeniersplunje aan, kreeg een bureau(tje) in de V.U.B. en ontwikkelt tussendoor ook nog eens een nieuwe flashy dobbelsteen.
Nog goed nieuws is dat er tekenaars staan te trappelen om mee te werken. Die zullen mee het beeld van Oma bepalen. En zo te horen brengt Oma ook Opa tot leven. Maar daarover later meer.
Volgende week komt Sarah van Ideefiks koffie drinken en sfeer opsnuiven. Sfeersnuivers en koffiedrinkers brengen altijd nieuwe en frisse ideeën mee. Daar kijken we naar uit.
Eind februari hopen we online te komen met een nieuwe website waar deze blog een plaats in krijgt en ondertussen loopt de mailbox vol met mails van kleuterleerkrachten die met hun kleuters willen werken rond ruimte en ruimtevaart. Een mens zou al van minder het hoofd verliezen. Het bloggen schoot er een beetje bij in, maar, voor wie ons blijft volgen: don't worry, we halen de achterstand in!

Geen opmerkingen:

Oma gaat de ruimte in


  © Blogger templates Inspiration by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP