maandag 28 december 2009

Een mijlpaal bereikt: de testfase is gestart !

Op een zondagmorgen in de kerstvakantie, heel vroeg , geeuwend en in de gutsende regen over de E40 richting Brugge rijden.. wat een mens toch lijden kan. Maar dit beschouwen we als een mijlpaal in de ontwikkeling van ons spel: in Brugge is een kerstkamp bezig van de Jeugdwerkgroep Ruimtevaart, onze partners in dit project en zij waren bereid om hun kritische geesten los te laten op onze eerste proefdruk.

Tijl en Marijke van het oma-team waren er al natuurlijk. Tijl, ook één van de drijvende krachten van de JWR met piepoogjes - te weinig geslapen - en Marijke, fris als een hoen.

Om 9 uur zaten we al samen met de kinderen rond het uitgerolde spelbord. Schot in de roos om met onze eerste proef naar Brugge te trekken! Ik heb ijverig zitten noteren. De kinderen waren amper bij te houden: het ene na het andere goede idee om het spelconcept en de spelregels te verbeteren rolde eruit.

Halfweg de voormiddag kregen we nog bezoek. Eerst arriveerde Edwin, big chief van de Pedagogische Begeleidingsdienst van de stad Gent. Later viel ook Leen nog binnen, samen met een vriendin en kinderen. Ook zij waren nieuwsgierig naar hoe het spel gestaag verder wordt ontwikkeld.

Geen opmerkingen:

Oma gaat de ruimte in


  © Blogger templates Inspiration by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP