dinsdag 14 december 2010

Oma heeft een eigen website

Begin 2009 startte het project "Oma gaat de ruimte in!".
Op deze blog kan iedereen het verloop van dit project volgen.

In september 2010 zetten we een punt achter de ontwikkeling van het project, maar we laten deze blog als een soort archief online staan.

Het project resulteerde in een online digitaal platform voor leerkrachten: http://www.luchtruim.be

We noemen het "digitaal platform" omdat het de bedoeling is dat het aanbod  dat op deze website wordt aangeboden, aangevuld wordt met de bijdrage van leerkrachten overal ten lande. In de V.U.B. werd, om deze opzet verder vorm te geven, een nieuwe medewerker aangeworven. Behalve Tijl De Smet zal vanaf nu ook Jef Van Laer hiervoor zijn beste beentje voor zetten. U kunt Tijl en Jef bereiken via de contactpagina van de portaalsite http://www.luchtruim.be waar ze deze blog in een nieuw kleedje, verder zetten.

Het doel van dit project was zoeken naar middelen voor leerkrachten die er net als wij van overtuigd zijn dat nieuwe leervormen nodig zijn om maatwerk te kunnen bieden aan kinderen die vandaag-de-dag naar school gaan. Om dit maatwerk te kunnen aanbieden zullen we moeten zoeken naar een nieuwe manier van lesgeven, naar nieuwe manieren om kinderen te  coachen bij het leren. Voor ons zijn de sleutelwoorden "techniek", "ICT" , "ervaringen van kinderen", "een nieuwe taal om te kunnen leren".


Mieke Van Kerkhove
Pedagogische Begeleidingsdienst  Gent
Smoove - Creatief Leren

2 opmerkingen:

landscape canvas zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Rebecca holsen zei

Aanbieding van snelle financiële bijstand aan het

Dit jaar is de rente op onze hypotheek afgenomen. We hebben onze deelname gedurende 10 jaar teruggebracht tot 2%. Voorheen was dit 3,7%.

E-mail: info@creditfinance-bank.com
Whatsapp-nummer: +33784505888
Website: https://www.creditfinance-bank.com

Oma gaat de ruimte in


  © Blogger templates Inspiration by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP